04

Jun

Top 5 locații de nuntă din lume

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața noastră. Deși durează puțin, doar o zi, își pune amprenta asupra modului în care ne construim amintirile, e un start oficial al unei relații de iubire și de încredere.

Trăim într-o lume frumoasă, bogată din punct de vedere cultural și natural, astfel că e doar normal să ne dorim asocierea unui eveniment atât de special pentru noi cu cele mai frumoase locații de nuntă din lume.

Dacă ne gândim la un Top 5 locații de nuntă din lume, cu siguranță trebuie să includem:

Marele Zid Chinezesc, China

Una dintre cele șapte minuni ale lumii, Marele Zid Chinezesc, ne oferă o nuntă ce poate fi vazută de pe lună!

Există complexe hoteliere special create pentru organizarea evenimentelor festive, un exemplu în acest sens fiind colecția de vile contemporane Kempinski, la aproximativ 50km de Beijing, aproape de secțiunea Shiguan din Marele Zid Chinezesc (deasupra zonei Commune).

marele-zid-chinezesc

Safari în Kenya, Africa

Pentru cei cu dor de ducă, aventurieri, veșnicii călători, o variantă inedită pentru nuntă este un Safari, o excursie prin rezervațiile naturale și deșerturile izolate din Kenya.

Probabil numărul invitaților se va reduce considerabil, însă mirii vor avea martori deosebiți la marele eveniment din viata lor: animale sălbatice și un decor sălbatic și, în mod cert, atipic.

safari

Nuntă subacvatică în Maui, Hawaii

Îndrăgostiții de mediul acvatic își pot îndeplini visul unei nunți cu totul aparte în Maui, Hawaii, unde destinele se pot uni în largul mării.

Punctul culminant al ceremoniei este momentul scufundării în largul mării pentru schimbul de jurăminte, când mirele și mireasa se scufundă în ocean. Cei mai curajoși dintre invitați se pot alătura și ei mirilor.

nunta-subacvatica

Hotelul de gheață din Lapland, Suedia

Cel mai mare hotel de gheață din lume, cu 60 de camere, un apartament de lux, bar, recepție și o biserică unde se pot oficia nunți, se află tocmai în Suedia. Cei care își visează nunta într-un decor de basm de iarnă, vor fi duși la ceremonie, să își unească destinele, într-o sanie trasă de reni.

Camera matrimonială pune la dispoziția mirilor un imens pat de gheață acoperit cu blănuri de reni, iar dimineața mirii sunt tratați cu băuturi fierbinți.

hotel-de-gheata

Hotelul de gheață poate fi un veritabil test al iubirii!

Roata Ferris, Viena, Austria

Istorie, vremuri imperiale, art-nouveau și o priveliște panoramică de vis asupra Vienei – asta le ofera Roata Ferris îndrăgostiților care aleg să își celebreze aici unirea destinelor. O locație pentru nuntă spectaculoasă, Roata Ferris se află în Parcul Prater, Viena.

Evenimentele festive sunt găzduite de o gondolă în stil art-nouveau, aflată în mișcare. Punctul culminant, momentul în care mirii își spun jurămintele, se desfășoară la înălțime, oferind o priveliște de vis asupra Vienei! Într-o gondolă încap aproximativ 12 persoane.

roata-ferris

 

Desigur, un Top 5 locații de nuntă din lume este întotdeauna injust. Există atât de multe și variate locații de vis pentru nunți în lume încât ar fi imposibil să le valorifici pe toate.

Însă, fiecare cuplu are preferințele și pasiunile sale, fiecare își va alege locația perfectă pentru nuntă. Una care să îi reprezinte și să se armonizeze cu sufletele și iubirea lor.

By Sibiu|Despre Sibiu, Nunta ta|0 comment

Leave a Comment