26

Mar

Top 5 castele pentru nunți din lume

Când vine vorba de celebrarea iubirii, unul dintre cele mai impunătoare simboluri este un castel. Romantismul vine din trecutul idealizat pe care aceste misterioase edificii îl inspiră.

Bine ancorate în istorie și într-un trecut îndepărtat, un castel este locația perfectă pentru o nuntă scoasă din povești. Zidurile, arhitectura, misterul, istoria, legendele din jurul castelului, ne fac mai perceptivi, mai dispuși să ne lăsăm cuprinși de atmosfera lor specială.

Cele mai frumoase castele pentru nunți din lume îi atrag ca un magnet pe toți pasionații de istorie și legende, care vor să își unească destinele într-o astfel de locație inedită.

Iată un Top 5 castele pentru nunți din lume:

Castelul Culzean

Castelul fantomelor din Scoția. Castelul Culzean este unul dintre cele mai frumoase și mai bine conservate castele din lume și, cu siguranță, unul dintre cele mai impresionante din Scoția. Localizat aproape de Maybole, Carrick, castelul este amplasat într-un cadru natural care îți taie respirația.

castelul-culzean

Castelul este construit într-un inconfundabil stil romantic al arhitectului Robert Adam și deține una dintre cele mai neobișnuite și atipice intrări – printr-un viaduct îngust care duce spre minunate grădini și îți dezvăluie apoi splendida construcție a castelului. În jurul castelului Culzean s-au tesut de-a lungul timpului o serie de povești cu fantome care nu fac decât să alimenteze și mai mult curiozitatea celor care aleg să îi treacă pragul.

castelul-culzean1

O locație cu adevărat unică pentru o nuntă de basm și mister!

Castelul d’Esclimont, St. Symphorien-le-Chateau, Franța

Localizat la doar 80 de minute de mers cu mașina de la aeroportul din Paris, Chateau d’Esclimont datează din secolul al XVI-lea și este un simbol veritabil al Franței renascentiste.

Castelul reprezintă unul dintre locurile care trebuie vizitate în Franța și, de ce nu, care poate asigura o nuntă de basm pentru cei care adoră grandoarea arhitectonică specifică Franței, priveliștile minunate și istoria care stau la baza unui astfel de castel.

castelul-eschilmont

Castelul Belvoir, Leicester, Anglia

Deși este casa Ducelui și a Ducesei de Rutland, castelul Belvoir este totuși deschis pentru turiști și vizitatori. Castelul este gazda a numeroase bogății adunate de-a lungul timpului și adăpostește una dintre cele mai mari colecții private de artă din Marea Britanie.

Proprietatea include și o capelă și o sală de ceremonii care poate primi până la 130 de invitați. Priveliștile de basm, zidurile castelului, armonia și eleganța specifice fac din castelul Belvoir o minunată locație pentru nunți și alte evenimente festive.

leicester-castel

Castelul Oheka, Huntington, New York

Aflat pe o suprafață de aproape 10.000 metri pătrați, cu 127 de camere, Castelul Oheka este una dintre cele mai mari reședințe din Statele Unite și se află în Huntington, New York, pe Coasta de Aur din Long Island.

Castelul a fost construit în stilul francez Chateau, între anii 1914-1919, de către bancherul Otto Hermann Kahn. În prezent, castelul-hotel funcționează ca stațiune de lux, fiind căutat în mod special pentru organizarea de nunți și alte evenimente deosebite și de mare importanță.

oheka

Castelul Dalhousie, Edinburgh

Este un fascinant castel medieval care datează din secolul al XIII-lea și se află la doar 8 mile de Edinburgh. Cu 29 de dormitoare individuale, majoritatea având ca tematică personalități istorice importante și decorate cu materiale specifice Scoției, castelul prezintă o îmbinare armonioasă de caldură, eleganță și rafinament.

delahuise

By Sibiu|Nunta ta|0 comment

Leave a Comment