Hotel Bliss Sibiu aplica toate masurile necesare in perioada pandemiei COVID-19. Cititi informatiile

Pentru Rezervari

PETRECERI CORPORATE

Evenimentele corporate sunt specialitatea noastra

Organizam evenimentele dumneavoastra corporate si garantam satisfactia totala a clientilor nostri.

Evenimentele corporate sunt cu siguranta un prilej extraordinar de a îmbina afacerile cu placerea. Noi stim ca partenerii nostri corporate se dedica clientilor lor tot anul. Noi suntem de parere ca odata cu ocazia organizarii de evenimente corporate, ei merita un moment de relaxare si chiar de motivare personala.

De asemenea, aceste petreceri ale firmei îi ajuta pe angajatii dumneavoastra sa initieze relatii strânse, care vor contribui cu siguranta la succesul echipei nou formate.

Fie ca doriti sa va motivati personalul sau sa sarbatoriti un anumit eveniment al companiei dumneavoastra organizarea unor evenimente corporate fabuloase este întotdeauna solutia perfecta.

Va putem asista în stabilirea bugetului aferent evenimentului, tematica aleasa, programul artistic potrivit si a meniului.

Petrecerea Corporate organizata cu diferite ocazii de tipul:

Petrecere Corporate Craciun, Petrecere de Aniversare a Companiei, Petrecere dedicata lansarii de noi produse sau servicii etc., exact acestea sunt evenimentele care vor face diferenta pentru cei cu care lucrati.

Ei se vor bucura de aceste petreceri corporate în compania celorlalti colegi si vor lega relatii, care cu siguranta le vor sustine proiectele viitoare.

Fie ca celebrati realizarile companiei din anii precedenti, fie ca doriti ca angajatii dumneavoastra sa fie provocati si motivati pentru noi proiecte, organizarea evenimentelor corporate este cu siguranta alegerea perfecta

Pentru profesionisti alegeti serviciile specializate ale unor profesionisti, iar noi va garantam seriozitate, profesionalism si multa creativitate!

Va stam la dispozitie cu informatii despre evenimente corporate de luni-vineri de la 9-16 la numarul de telefon 0744312002 sau la office@restaurantbliss.ro