conferinta
nunta

botez
corporate

catering

O oază de rafinament în vechiul cartier săsesc

Când eşti aici, eşti în familie! Este angajamentul ferm pe care ni l­-am asumat faţă de clienţii noştri, fiind convinşi că toţi cei care ne-­au vizitat, precum şi cei care ne vor vizita, se vor simţi parte din familia Bliss.

Îmbinând tradiţia cu un modern rafinat şi elegant şi oferind servicii de înaltă calitate, Bliss este un restaurant cu personalitate, ce doreşte să se impună ca un nou concept pe piaţa de restaurante din Sibiu. Ambianţa caldă şi primitoare a locaţiei, împreună cu serviciile ireproşabile oferite de personalul Bliss, se ridică la nivelul celor mai pretenţioase exigenţe.

Pregătirea şi experienţa echipei noastre vă va fi de folos în organizarea evenimentelor dumneavoastră. Suntem deschişi la sugestiile clienţilor noştri şi venim în sprijinul dumneavoastră cu o listă completă de colaboratori. Meniul festiv al restaurantului nostru, propune preparate româneşti şi internaţionale de o calitate excepţională, pe care cu siguranţă toţi invitaţii le vor aprecia. Bucătarii noştri sunt recunoscuţi pentru priceperea lor în arta culinară şi de aceea succesul este garantat.

Restaurantul Bliss este deschis pentru organizarea nunţii dumneavoastră, botezul bebeluşului, evenimente corporate sau alte sindrofii.

Vă stăm la dispoziţie cu informaţii de luni­-vineri de la 9­-16, la numarul de telefon 0744 312 002 sau la office@restaurantbliss.ro.