Hotel Bliss Sibiu aplica toate masurile necesare in perioada pandemiei COVID-19. Cititi informatiile

Pentru Rezervari

Avem pachetul complet pentru orice eveniment important din viata ta

Îmbinând tradiţia cu un modern rafinat şi elegant şi oferind servicii de înaltă calitate, Bliss dispune de un restaurant cu personalitate, ce doreşte să se impună ca un nou concept pe piaţa de restaurante din Sibiu. Ambianţa caldă şi primitoare a locaţiei, împreună cu serviciile ireproşabile oferite de personalul Bliss, se ridică la nivelul celor mai pretenţioase exigenţe.

Petreceri Corporate

Evenimentele corporate sunt cu siguranta un prilej extraordinar de a îmbina afacerile cu placerea. Noi stim ca partenerii nostri corporate se dedica clientilor lor tot anul.

– Citeste mai mult

Nunta ta

O petrecere efervescenta cu multi invitati, într-un cadru contemporan sau o nunta intima, într-o atmosfera calda si un decor elegant. Unica si plina de bucurie!

– Citeste mai mult

Botezul Bebelusului

Pentru a-­ţi satisface toate nevoile şi a-­ţi oferi petrecerea de botez perfectă, Restaurant Bliss ţi­-a pregătit o ofertă care acoperă toate detaliile acestei zile unice din viaţa ta şi a copilului tău.

– Citeste mai mult

Sala de Conferinte

Daca organizati o întâlnire sau un eveniment bussiness, Hotel Bliss va pune la dispozitie sala de conferinte Hermannstadt, potrivita pentru meeting-uri, cocktailuri sau cursuri.

– Citeste mai mult

Servicii de Catering

Simțiți bucuria unui moment culinar de calitate și plăcerea de a trăi momente inedite alături de familie sau de colegi cu ajutorul serviciului de catering marca Bliss.

– Citeste mai mult