04

May

Cele mai frumoase hoteluri din lume

Creativitatea și ingeniozitatea arhitecților, precum și a managerilor hotelieri, poate fi cu adevărat uimitoare. Desigur, de multe ori, când te gândești la cele mai frumoase hoteluri din lume, știi că e foarte posibil să fie și cele mai scumpe hoteluri din lume.

Măcar o dată în viață, însă, ar fi cu adevărat minunat să ajungem într-un astfel de hotel, să savurăm fiecare moment petrecut acolo și să ne simțim ca niște regi și regine.

Care sunt cele mai frumoase hoteluri din lume? Avem de unde alege, căci lumea-i mare, așadar iată câteva dintre ele:

Jade Mountain

Este un hotel din arhipelagul Caraibe, aflat pe țara insulară St. Lucia. Uimitor la acest hotel este faptul că fiecare cameră a sa are doar trei pereți, iar în locul celui de-al patrulea perete vezi priveliști minunate înspre apa mării.

Prețurile de cazare pornesc de la 1000$ /noapte

jade-mountain

Hualalai

Este un complex hotelier din Hawaii care oferă clienților săi vedere la ocean din aproape toate cele 243 de camere ale sale. Numit de Trip Advisor cel mai frumos hotel din lume, prețul de cazare în acest paradis hotelier pornește de la 825$ / noapte.

haulai

Hotelul Cape Grace

Ce poate fi mai frumos decât să ai priveliște atât înspre munții africani, cât și ieșire la Oceanul Atlantic?

Hotelul Cape Grace din Cape Town le oferă celor cazați aici aceste satisfacții.

cape-grace

Singita Sabi Sand

Este hotelul perfect pentru cei care iubesc natura și animalele. Aflat în jungla africană din Kruger National Park din Africa de Sud, hotelul Singita Sabi Sand își îmbie oaspeții în camere rustice, de unde pot observa animalele în mediul lor natural de viață.

singhitaNu doar frumos, ci și inedit și autentic!

Hotelul Oberoi Udaivilas

Este unul dintre cele mai scumpe hoteluri din India, oferind turiștilor experiențe cu adevărat unice și memorabile. Aceștia sunt transportați la hotel pe bărci private și conduși apoi înspre apartamente, majoritatea având piscine și terase separate.
oberoiDecorul este impresionant!

The Lodge at Kauri Cliff

Noua Zeelandă are comorile ei când vine vorba de complexe hoteliere private. Hotelul se află într-o zonă rurală și se întinde pe 2400 de hectare!

Turiștii se pot bucura aici de terenuri de golf, tenis, ieșire la plajă, saloane spa și alte răsfățuri.

kauri

Hotelul Sultanhmet

Pe spațiul unei foste închisori turcești a fost creat unul dintre cele mai interesante și apreciate hoteluri din Turcia și din lume.

Hotelul Sultanhmet din Istanbul oferă o experiență unică și interesantă, prețul unei camere pornind de la 750$ /noapte

sulthamet

 Hotelul Sabi Sabi Private Game Reserve

Aflat în același Kruger National Park din Africa de Sud, la fel ca și Singita Sabi Sand, hotelul Sabi Sabi Private Game Reserve este o oază de relaxare în mijlocul junglei africane.

sabi

Hotelul de gheață din Lapland

Cel mai mare hotel de gheață din lume, cu 60 de camere, un apartament de lux, bar, recepție și o biserică unde se pot oficia nunți, se află tocmai în Suedia.

hotel-de-gheata

Cand sunteti in zona Sibiului nu ezitati sa ne sunati sau vizitati www.hotebliss.ro

By Sibiu|Hotel|0 comment

Leave a Comment