Hotel Bliss Sibiu aplica toate masurile necesare in perioada pandemiei COVID-19. Cititi informatiile

Pentru Rezervari

CAZARI DE VIS

Cele mai frumoase hoteluri din lume

Creativitatea si ingeniozitatea arhitectilor, precum si a managerilor hotelieri, poate fi cu adevarat uimitoare. Desigur, de multe ori, cand te gandesti la cele mai frumoase hoteluri din lume, stii ca e foarte posibil sa fie si cele mai scumpe hoteluri din lume.

Macar o data in viata, insa, ar fi cu adevarat minunat sa ajungem intr-un astfel de hotel, sa savuram fiecare moment petrecut acolo si sa ne simtim ca niste regi si regine.

Care sunt cele mai frumoase hoteluri din lume? Avem de unde alege, caci lumea-i mare, asadar iata cateva dintre ele:

Jade Mountain

Este un hotel din arhipelagul Caraibe, aflat pe tara insulara St. Lucia. Uimitor la acest hotel este faptul ca fiecare camera a sa are doar trei pereti, lasand in loc de al patrulea perete privelisti minunate inspre apa marii.

Preturile de cazare pornesc de la 1000$ /noapte

Hualalai

Este un complex hotelier din Hawaii care ofera clientilor sai vedere la ocean din aproape toate cele 243 camere ale sale. Numit de Trip Advisor cel mai frumos hotel din lume, pretul de cazare in acest paradis hotelier porneste de la 825$ / noapte.

Hotelul Cape Grace

Ce poate fi mai frumos decat sa ai priveliste atat inspre muntii africani, cat si iesire la ocean?

Hotelul Cape Grace din Cape Town le ofera celor cazati aici aceste satisfactii.

Singita Sabi Sand

Este hotelul perfect pentru cei care iubesc natura si animalele. Aflat in jungla africana din Kruger National Park din Africa de Sud, hotelul Singita Sabi Sand isi imbie oaspetii in camere rustice, de unde pot observa animalele in mediul lor de viata.

Hotelul Oberoi Udaivilas

Este unul dintre cele mai scumpe hoteluri din India, oferind turistilor experiente cu adevarat unice si memorabile. Acestia sunt transportati la hotel pe barci private si condusi apoi inspre apartamente, majoritatea avand piscine si terase separate.

The Lodge at Kauri Cliff

Noua Zeelanda are si ea comorile sale cand vine vorba de complexe hoteliere private.Hotelul se afla intr-o zona rurala si se intinde pe 2400 de hectare!

Turistii se pot bucura aici de terenuri de golf, tenis, iesire la plaja, saloane spa si alte rasfaturi.

Hotelul Sultanahmet

Pe spatiul unei foste inchisori turcesti a fost creat unul dintre cele mai interesante si apreciate hoteluri din Turcia si din lume.

Hotelul Sultanahmet din Istanbul ofera o experienta unica si interesanta, pretul unei camere pornind de la 750$ /noapte

Hotelul Sabi Sabi Private Game Reserve

Aflat in acelasi Kruger National Park din Africa de Sud, la fel ca si Singita Sabi Sand, hotelul Sabi Sabi Private Game Reserve este o oaza de relaxare in mijlocul junglei africane.

Hotelul de gheata din Lapland

Cel mai mare hotel de gheata din lume, cu 60 de camere, un apartament de lux, bar, receptie si o biserica unde se pot oficia nunti, se afla tocmai in Suedia.