Hotel Bliss Sibiu aplica toate masurile necesare in perioada pandemiei COVID-19. Cititi informatiile

Pentru Rezervari

BOTEZUL BEBELUSULUI

Un simbol care marchează primul lui pas în lume

Să aduci un copil pe lume este cel mai frumos lucru pe care îl poţi face. El devine întregul tău univers, cea mai importantă persoană din viaţa ta.

Botezul este un simbol care marchează primul lui pas în lume, o frumoasă ceremonie prin care îl întâmpini în viaţa şi în familia ta. Acest pas merită să fie sărbătorit ca atare, de aceea părinţii aleg să continue ritualul religios cu o petrecere alături de familie, naşi şi prieteni. Aceasta este o modalitate de a sărbători o viaţă nouă, tradiţia, familia şi o ocazie de a te relaxa şi bucura de timpul cu familia şi cu cel mic.

Pe lângă emoţia şi bucuria care însoţesc acest fenomen unic, detaliile acordate oganizării evenimentului sunt foarte importante. Dacă vrei să oferi o notă de originalitate petrecerii, poţi avea un botez tematic, unde decoraţiunile, invitaţiile, tortul, prăjiturile şi orice alte elemente se pot transforma în funcţie de tema aleasă. Cele mai populare teme sunt cele din poveşti, desene animate sau filme.

Pentru a-­ţi satisface toate nevoile şi a-­ţi oferi petrecerea de botez perfectă, Restaurant Bliss ţi­-a pregătit o ofertă care acoperă toate detaliile acestei zile unice din viaţa ta şi a copilului tău. Restaurantul Bliss îţi oferă locaţia perfectă pentru acest eveniment emoţionant, o sală elegantă şi spaţioasă, unde îţi poți invita întreaga familie şi toti prietenii, pentru a preţui aceste momente frumoase împreună.

Ai de ales între meniuri şi pachete de băuturi, pe care le poti personaliza după preferinţele tale. Poţi să alegi dintr­-o varietate delicioasă de arome şi forme de torturi creative, inclusiv cu personaje din desene animate. Şi pentru că vrem să ai o experienţă de neuitat, ai un specialist în evenimente la dispoziţia ta, cu sarcina de a-­ţi organiza petrecerea. Poţi să îţi concentrezi toată atenţia pe acest moment frumos din viaţa familiei tale, în timp ce Restaurantul Bliss are grijă de restul.

Bucură­-te de această sărbătoare plină de bucurie, în timp ce îţi construieşti amintiri cu primii paşi ai copilului tău în lume.

Vă stăm la dispoziţie cu informaţii despre botez, de luni-­vineri de la 9-­16 la numărul de telefon 0744312002 sau la office@restaurantbliss.ro